Meet & Greet 22 januari 2019

Heeft u een online marketing uitdaging die u graag opgelost wilt zien, maar heeft u hier nog niet het juiste personeel voor? Make IT Here leidt statushouders op tot online marketeers en helpt bedrijven bij het realiseren van online marketing doelen, met aandacht voor social return.

Op 30 september is Make IT Here begonnen met een nieuwe klas Online Marketeers, bestaande uit statushouders. In samenwerking met de Gemeenten Rijswijk, Leiden, Delft, Alphen a/d Rijn en Rijswijk en het Oranjefonds hebben wij een klas samengesteld van 15 studenten, die vanaf Februari 2019 klaar zijn om de arbeidsmarkt op te gaan. Met de officiële certificatie van Google (Analytics & Ads) en Facebook Blueprint op zak.

Of je nu een CEO bent van een groot bedrijf, een 50’er die concurrerend wilt blijven of een nieuwkomer in Nederland die op zijn eigen benen wilt staan, we all want to Make IT Here.

Op 22 Januari 2019 bieden we u de mogelijkheid om via een speeddate sessie in Delft kennis te maken met onze studenten en bij een wederzijdse klik de stage aan te gaan.

Schrijf u in om de uitnodiging te ontvangen of bij andere vragen kunt u contact opnemen met nick@makeithere.net of bel 0625015434