De stichting heeft als doel: het helpen van mensen om de afstand te verkleinen die zij hebben tot de arbeidsmarkt op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie(ICT), Internet en Online Marketing. De stichting tracht haar doel te bereiken door onder andere: - het verzorgen en geven van trainingen en opleidingen; - het adviseren en ondersteunen bij het behalen van relevante certificering, - alsmede bij het opdoen van praktijkervaring en bij persoonlijke ontwikkeling ,et het vorenstaande stimuleert de stichting zelfredzaamheid en realiseert de stichting duurzaam arbeidsvermogen.

Just because some people can do something with little or no training, it doesn’t mean others can’t do it. And sometimes even do it better with training.
“Carol Dweck”

Missie

Het is onze missie om mensen te laten inzien dat ze het vermogen om te leren kunnen leren. Dat ze hierdoor geïnspireerd raken en dat wij hun helpen om hun dromen te bereiken om zichzelf en andere mensen elke dag weer een stukje beter te worden. Dat dit af en toe niet makkelijk is, daar helpen wij bij met onze mensen en ons netwerk.

Onze mensen

Onze mensen bestaan uit ervaren professionals en ondernemers uit de praktijk die gecertificeerd zijn en praktijkervaring hebben. Wij werken wij veel met vrijwilligers om een nuttig dagbesteding te geven. Win win situaties creëren we met elkaar.

  • LolaLik Make IT Here studenten
  • MakeITHere Refugee Talent Hub
  • Make IT Here Online Marketing Studenten Lola BAE