Bestuur van Stichting Make IT Here

Het dagelijks bestuur bestaat uit 3 personen.

Samer Aladib (Voorzitter)

Geboren en getogen in Syrië kwam hij als vluchteling naar Nederland. Na het behalen van zijn status wilde hij zo snel mogelijk nuttig zijn. Na de opleiding bij Make IT Here is hij via een succesvolle stage bij Bijlmerbajesevents gestart bij een online marketing bureau. Met de opgedane kennis kon hij al snel goed optimaliseren op Google Ads uitgaven (40K) van een grote kleding e-railer en verhoogde de omzet van 180K naar 240K. Een succes en exemplarisch voorbeeld wat Make IT Here oplevert voor mens en maatschappij.
Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

Jona Dekker (Secretaris)

Opgeleid als kunstenaar en journalist - is een ervaren duizendpoot als het gaat om interviewen en schrijven, het communiceren van een boodschap, (co-)creatie en (eind)redactie. En helpt Make IT Here graag vanwege de posititieve effecten op de maatschappij.
Bekijk hier haar LinkedIn profiel.

Sonja Soekander (Penningmeester)

Zaken op orde brengen is mijn passie. Het zorgvuldig verwerken van de financiële administratie geeft mij voldoening. Ik vind het heerlijk om zaken te structureren en processen te verbeteren. Ik stel hoge eisen aan mijn werk en het is altijd tot in de puntjes op orde. In contact met collega's en klanten ben ik vriendelijk, sociaal en tactvol. Ik neem graag de verantwoordelijkheid op mij. 
Daarnaast help ik graag sociale en duurzame ondernemingen zoals Make IT Here.
Bekijk hier haar LinkedIn profiel.