Online Marketing Studenten voor MKB bedrijven

Hier zijn alle studenten aanwezig met een link naar hun LinkedIn profiel. Foto staat op hun profiel. Ik kan op persoonlijk verzoek per email (Nick@makeithere.net) zijn/haar CV sturen vanwege AVG. 

Anas (M)
Opmerking docent:
Sportieve, energieke man die advocaat was is land van herkomst. Energiek en slim.

Wat hij over zichzelf zegt:
Ik ben Anas Al Qusi. Ik kom uit Syrië. Ik ben ongeveer al vijf jaar in Nederland. Ik heb rechten in Syrië afgestudeerd en als advocaat gewerkt. Voordat ik naar Nederland kwam, werkte ik in Egypte als verkoper voor de onderdelen van de auto's. Ik heb bij verschillende bedrijven in Nederland gewerkt zoals Jumbo, Sandd, Post NL en vluchtelingenwerk. Ik ben nu student voor de online marketing bij Make IT here. Ik heb bij deze cursus voor Ad words, Google analytics en Facebook advertising geleerd. Nu ben ik op zoek naar de stage als marketeer.

LinkedIn Profiel van Anas

Mazen (M)
Opmerking docent:
Zeer goed in analyseren en verwoorden van bevindingen. Kan goed oplossingen aandragen voor wat hij ziet. Brengt rust en kalmte in een team. Levert kwalitatief goed werk en is kritisch. Topper als je op zoek bent naar een analytische slim en sterk persoon.

Wat hij over zichzelf zegt:
Ik streef er naar om een open-minded en hardwerkend persoon te zijn. Mensen geven me terug dat ik vriendelijk, toegewijd en punctueel ben. Ik ben leergierig en zelfredzaam. Daarbij streef ik naar het bereiken van de hoogst mogelijke standaard voor een bepaalde taak.

LinkedIn profiel van Mazen.

Ali(M)
Opmerking
docent:
Slimme energieke man die leergierig is en al veel ervaring heeft. Komt bij grote bedrijven vandaan dus kan goed projecten en campagnes draaien door overzicht en zijn IT kennis. Aandachtspunt is dat hij van zijn direct leidinggevende geduld en structuur krijgt om tot rust te komen om nog betere resultaten te komen.

Wat hij over zichzelf zegt:
Ik wil een nieuwe carrière opbouwen in Nederland. Daarom ben ik op zoek naar een  eerste uitdaging als Online Marketer-positie na 7 jaar ervaring in Dubai met HR-, IT & CS-afdelingen op het gebied van aardolie en financiën. Ik geloof alles  kan worden behaald. Ik heb de meeste doelen in mijn vorige carrière bereikt, dat heb ik gedaan  sterke kennis over ICT-werken en e-commerce, en ik heb een aantal sterke ervaring om met allerlei soorten klanten om te gaan en deze te targeten vanuit low-end klanten tot high-end klanten uit verschillende culturen. 

Chekho (M)
Opmerking docent:
Vriendelijke en rustige man. Kan goed luisteren. Aandachtspunt is dat hij meer initiatief neemt om zaken voor elkaar te krijgen.

Wat hij over zichzelf zegt:
Luister naar deze screen/audio recording.

LinkedIn profiel van Chekho.

Sarah (V)
Opmerking docent:
Representatieve en creatieve dame. Goed in tekst en digitale marketing beelduitingen.

Wat zij over zichzelf zegt:
Ik ben Sarah Elshall. Ik kom uit Egypte. Ik heb accounting afgestudeerd in Cairo Universiteit. In Egypte heb als accountant gewerkt. Ik ben ongeveer al 4 jaar in Nederland. In Nederland heb ik mijn certificaat gewaardeerd. Ik heb Nederlands taal gestudeerd. Ik heb staats examen nt2 gehaald. Ik heb voor een jaar vrijwilligers werk als tolk gedaan, Nu doe ik vrijwilligers werk als assistant docent. Ik doe ook marketing online cursus bij Make IT Here. Daarom zoek ik graag voor een stage als marketeer.

LinkedIn profiel van Sarah.

Mais
Opmerking docent:
Kan goed vragen stellen en doorvragen. Snel van begrip en een harde werker.

Wat zij over zichzelf zegt:
Zoals u ziet in mijn CV heb ik jaren gewerkt in Syrie en Dubai. Eerst als lid van een team daarna startte ik mijn eigen bedrijf. Dus ik had altijd te maken met klanten, en de klant is koning. Ik heb hierdoor geleerd om servicegericht te zijn, de juiste prioriteiten te stellen en daarnaar te handelen. Daarnaast ben ik van mijzelf sociaal, representatief en hou van aan pakken. Sinds een paar jaar woon ik in Nederland. Hier heb ik mij bezig gehouden met het leren van de taal en het orienteren op de Nederlandse markt. Door Make IT Here course heb ik geleerd Google Analytics, Google Ad Words, Social Media. Dit internship zou voor mij een perfecte kans zijn om mij verder te gaan met Online Marketing werk. Ik spreek goed Nederlands, Engels en Arabisch.

LinkedIn profiel van Mais.

Qusai
Opmerking docent:
Heeft talent voor online marketing en digitale zaken. Helpt zijn zus met verkopen van kleding via webshop en kan programmeren. Spreekt uistekend Nederlands. Geef hem een kans. Aandachtpunt is dat hij vanwege zijn talent soms achterover hangt. Spoor hem aan om meer actie te ondernemen om zijn potentie beter te benutten.

Wat hij overzichzelf zegt:
Als werknemer heb ik veelzijdige werkervaring opgedaan in de marketing sector, toezichthouden binnen de ”zwembad”, detailhandel en websites beheren. Als persoon ben ik optimistisch, flexibel, vastberaden en sta ik altijd open voor een nieuwe uitdagingen. Verder ben ik vriendelijk en sociaal. Ik vind het daarom belangrijk om in mijn werk contact te hebben met klanten en collega’s. In het werk gaat het altijd om het behalen van resultaten. ik vind het prettig om mij samen met collega’s in te zetten voor het bedrijfsresultaat. Ik pak nieuwe dingen snel op, Ik heb geen 9 tot 5  mentaliteit en durf risico’s te nemen om mijn doel te bereiken.

LinkedIn profiel van Qusai. 

Imad
Opmerking docent:
Amicale, charismatische man met internationale allure. Slim en kan goed de voordelen van online marketing benoemen en uitvoeren. Kan je gerust met klanten laten praten.

Wat hij over zichzelf zegt:
 I am a pro active team player with strong communication skills. I am independent, self motivated and target oriented. I easily adapt to diverse and international environments. I have the ability to work under stress.I have experience in the Telecommunication and Motor industry, mainly in a customer service role. Am keen to pursue a senior role where there is an opportunity to lead and contribute to the success of a top-tier organization.

LinkedIn profiel van Imad.

Wael (M)
Opmerking docent:
Postitieve, commerciële man die goed is in klantcontact. Heeft veel sales en marketing ervaring. Prettige collega en teamlid.

Wat hij over zichzelf zegt:
Geduldig, Gemotiveerd, Sociaal, Stressbestendig, Technisch, Creatief, Flexibel, Positief, Kritisch, zelfstandig, Zelfverzekerd, Gemotiveerd, Zorgzaam. 

LinkedIn profiel van Wael.

Rahel (V)
Opmerking docent:
Superslimme dame, kan snel leren. Goed in Nederlands en heeft al een stage bij een bedrijf en is hard op weg naar loondienst/baan. Ze is er klaar voor om een betaalde baan te krijgen omdat ze goed Facebook marketing campagnes kan uitvoeren en Nederlandse teksten kan schrijven met resultaat in omzet van bedrijf.

Wat zij over zichzelf zegt:
Ik heb werkervaring in de graanindustrie. In ons familiebedrijf deed ik de betalingen en maakte ik de balans op van de graanmolen. In Nederland heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Uithuizen. Hier werkte ik als tolk voor mensen uit Eritrea. Ik vertaalde vanuit het Engels naar Tigrigna. Hiervoor heb ik een certificaat gekregen.

LinkedIn profiel van Rahel.

Azam (V)
Opmerking docent: 
Kleine, rustige en aardige vrouw. Ze word enthousiast van cijfers en complexe problemen oplossen. Is sociaal en houd van kinderen en ouderen.

Wat ze over zichzelf zegt:
Ik ben Azam Safari en ik kom uit Iran. In het kort: een open minded aanpakker die graag met mensen samenwerkt. Ik kom tot bloei in een dynamische omgeving, ben sterk in het plannen en coördineren van projecten en het motiveren. Ik ben altijd maatschappelijk betrokken, goed in enthousiasmeren en overtuigen van mensen. Vaak als onderzoeker, analist en soms boekhouder. Om in het dagelijks leven te ontspannen lees ik veel, schrijf ik zelf verhalen, sporten en film kijken.

LinkedIn profiel van Azam.

Sahim (M)
Opmerking docent:
Doet zijn best om de nieuwe materie machtig te worden en is goed in Social Media Marketing. Aandachtspunt is dat zijn attitude beter moet worden bijvoorbeeld op tijd zijn en meer structuur. 

Wat hij over zichzelf zegt:
Experienced Seller with a demonstrated history of working in the translation and localization industry. Skilled in Sellers, English Translation, Project Coordination, IT Management, and English Teaching. Studied English literature at Kabul university.

LinkedIn profiel van Sahim.

Fawzia (V)
Opmerking docent:
Pientere, positieve en goedlachse vrouw. Die heb je er graag bij.

Wat ze over zichzelf schrijft:
Ik ben Fawzia Al-Obeidi en ik kom uit Jemen. Twee jaar geleden kwam ik naar Nederland en sinds 2017 ben ik bezig met het inburgeringsprogramma. Inmiddels heb ik B2 diploma behaald. Sinds september 2018 volg ik een online marketeer cursus. In deze cursus leren wij de vereiste praktische kennis en vaardigheden voor een Online Marketeer. Tijdens deze cursus heb ik enkele internationale erkende certificaten behaald zoals Google Analytics, Google Adwords en Facebook Blueprint. Ik heb basiskennis van Adwords en Facebook Business Manager en ik vind het interessant om met Google Analytics te werken.

Ik ben leergierig en betrokken persoon. Dit helpt mij om niet alleen goed werk te doen maar ook om mijn persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Dus zoek ik een uitdagende en leerzame werkomgeving. 

Voor meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen stuur ik u graag mijn CV.

LinkedIn van Fawzia

Saleh (M)
Opmerking docent:
Zeer ervaren, pro actief en hoog intelligente ondernemer. Snapt techniek en stelt goede vragen om behoefte echte te begrijpen. Kwa attitude behoort hij tot de betere in deze groep.

Wat hij over zichzelf zegt:
In this very complex world it is not easy to have a second chance to start over a new life again after escaping the 21th century worst war and being so blessed to live in a great country such as the Netherlands. I have recently completed an online marketing training program which provided me basic knowledge of Google Analytic, Adwords , SEO , SEA , E-mail marketing , social media marketing, affiliate marketing and conversion optimization. I believe that my strong technical experience as an ex-entrepreneur and education in Computer Science make me a highly competitive candidate for many positions in the IT job market. I strive continually for excellence and challenges. I strongly believe I will provide exceptional contributions with keen dedications to any company I work for in the very near future. I wish to reach the pinnacle of online marketing and contribute to the growth of highly recognized companies. 

LinkedIn profiel van Saleh.

Morteza (M)
Opmerking docent:
Zeer creatief en communicatief vaardig en sociaal. Enigzins timide en past goed in een team.

Wat hij over zichzelf zegt:
Geboren in Teheran en sinds 2015 in Nederland. Ik ben bezig me de Nederlandse taal eigen te maken, maar spreek goed Engels. Ik ben op zoek naar werk waarin ik mijn Nederlands kan verbeteren, mijn creativiteit in kwijt kan en waar ik met mensen bezig ben. Ik ben sociaal en kan goed met mensen omgaan.

LinkedIn profiel van Morteza.